Прямо під час служби: У Києві патрульний поліцейський пограбував потерпілого в ДТП (фото)

У Києві молодший інспектор Святошинського РВ УПО під час патрулювання вкрав у чоловіка сумку з майже 240 тис. грн і золотом. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України.

Слідчі ДБР встановили, що під час добового чергування з охорони громадського правопорядку поліцейські побачили чоловіка, який впав з електросамокату. У той момент, коли колеги підозрюваного надавали потерпілому першу медичну допомогу, правоохоронець його пограбував.

Поліцейський забрав його сумку, в якій знаходилося: 130 тис.грн, 2600 доларів, 1135 євро, золоті вироби, банківські картки та документи. За курсом НБУ на момент затримання, сума паперових грошей досягала 239 тис.958 грн, зазначили в Бюро.

Після того, як потерпілий відмовився від допомоги лікарів, а екіпаж поліцейських залишив місце злочину на службовому автомобілі, підозрюваний намагався позбутися доказів. Він викинув чорну сумку, але оперативні співробітники ДВБ Нацполіції знайшли всю необхідну доказову базу.

Поліцейський підозрюється у грабежі, тобто відкритому викраденні чужого майна, що завдало значної шкоди потерпілому – ч. 3 ст. 186 КК. Санкція статі передбачає позбавлення волі до 8 років. Досудове розслідування триває.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно