Прямо під мерську виборчу кампанію: Гуморист Притула отримав за волонтерство орден "За заслуги"

Український телеведучий, волонтер, актор Сергій Притула отримав орден "За Заслуги ІІІ ст". Про це повідомив сам новоспечений орденоносець, зазначають Патріоти України.

"Подолавши шлях у 8.5 місяців і дистанцію з офісу президента до КМДА, сьогодні орден "За Заслуги ІІІ ст" добрався до того, хто вписаний в орденську книжку.
І попри те, що там тільки одне ім'я та прізвище, за цим орденом стоять десятки тисяч людей зі всього світу, які стали міцним плечем підтримки української Армії.

Разом ми – активна більшість! Якщо хтось хоче називати нас "войовничою меншістю", то мушу розчарувати. Нас таки більшість! Хочете в цьому переконатись? Ласкаво прошу до Києва 24 серпня на Марш Захисників!

Подякувати нашій Армії – нашим хлопцям і дівчатам, нашим друзям і однколасникам, нашим знайомим з інституту, з нашого двору чи вулиці, села чи міста, подякувати десяткам тисяч наших захисників!Слава Україні!", - написав він у Фейсбук.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...