Прямо по-Фрейду: Стара путіністка Тализіна накинулась на Максима Галкіна з дивною заявою

Валентина Тализіна / Скріншот Instagram

В Росії кремлівські посіпаки вважають гарним тоном розповсюджують всіляку маячню про зіркове подружжя Галкіна та Пугачової, як зрадників "великої росії".

Так і цього разу, коли 89-річна акторка-путіністка Валентина Тализіна зробила скандальну заяву про артиста. Вона, як і інші фанати диктатора, на тлі протесту Галкіна, вирішила показати свою прихильність Кремлю та облаяти "зрадників".

У коментарі для пропагандистських ЗМІ Тализіна видала, що в Максима нібито алкогольна залежність. Стара акторка, котра тішиться славою затятої випивохи більше 60 років, заявила, що гуморист буквально спивається. Щоправда, жодних доводів на свої закиди у неадекватної жіночки є не знайшлось. Тож одіозна заява залишилася просто словами.

"Емігрантці Аллі Пугачовій слід подбати про свого чоловіка. Мені здається, що він спивається. У Максима Галкіна великі проблеми, це очевидно. Він же постійно падає на сцені", – наплела путіністка.

До слова, сам Галкін поки що ніяк не коментував ймовірний алкоголізм, який йому приписують от такі "експерти".

"Я дуже боялася... Я дуже рада, така горда!": Лайма Вайкуле розповіла, чому заспівала українською мовою (відео)

четвер, 18 липень 2024, 23:15

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка з юності будувала кар'єру в Москві, але послідовно з 2014 року засуджувала російську агресію проти України і відмітила всі пропозиції та чималі гонорари з'їздити в окупований Крим. Цьогоріч готується заспівати укр...

Зараз ніде не купиш: У мережі розповіли про унікальний продукт часів СРСР, який зник із магазинів

четвер, 18 липень 2024, 22:40

Деякі продукти, які були популярними в СРСР можуть спантеличити сучасну людину або іноземця, який ніколи не бував у Союзі. Через дефіцит і великий брак різних товарів у державі вигадували різні дивовижі, передають Патріоти України. Втім, не всі з них б...