Прямо у власному дворі: Російські окупанти розстріляли подружжя на Херсонщині

Російські військовослужбовці розстріляли Світлану та Сергія Ланевичів з Високопілля 1 червня на їхньому подвір'ї. Про це повідомив місцевий активіст Юрій Самохвалов у Facebook-спільноті Високопільська громада, передають Патріоти України.

"1 червня вранці у Високопіллі військові РФ розстріляли цивільних, чоловіка та дружину. У власному дворі. Причини вбивства невідомі, багато чуток, підозр, звинувачень - писати їх немає ніякого сенсу, оскільки двох дорослих, добрих та повністю адекватних українців немає. Завдяки допомозі місцевого населення відбулося поховання вбитих", - написав Самохвалов.

До слова, Сергій Ланевич був начальником управління праці та соціального захисту населення Високопільської районної держадміністрації.

Як повідомлялося, розпочалася 99 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню. Росія продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України. На Донбасі ЗСУ відбили 14 ворожих атак. Детальнішле про ситуацію на фронті - у ранковому зведенні Генштабу станом на ранок 2 червня.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...