Прямував до Варшави: На Хмельниччині перекинувся автобус із 25 пасажирами (фото)

Автобус, у салоні якого були 25 пасажирів, включно з п'ятьома неповнолітніми, перекинувся неподалік міста Волочиськ Хмельницької області вранці у вівторок, 28 березня. Пасажири отримали травми різного ступеня важкості. Подробиці ДТП розповіли в поліції Хмельницької області, передають Патріоти України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 березня, близько 08:00. 36-річний водій автобуса сполученням "Варшава – Одеса" не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся. У поліції уточнили, що в салоні перебувало 25 пасажирів, серед них п’ятеро неповнолітніх. Пасажири отримали травми різного ступеня важкості. Трьох із них госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської лікарні. Інших розмістили в травматологічному та хірургічному відділеннях.

Усіх п'ятьох неповнолітніх доправили в лікарню. Двох із них після обстеження відпустили. Трьох шпиталізували. В однієї з госпіталізованих, 17-річної одеситки, діагностували перелом ноги. У двох інших попередньо діагностували забої.

Діагностика стану пасажирів ще триває, декого з них шпиталізують, інших після огляду відпускають. Загальну кількість травмованих у поліції обіцяють повідомити згодом.

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обставини події з'ясовують.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...