Про "дурнів і дороги": На Рівненщині в агрокомпанії заявили, що дорогу в селі зіпсувала не техніка, а... бобри (відео)

Щоб залагодити конфлікт, аграрії обіцяють місцевому населенню відремонтувати дорогу.

Бездоріжжя розділило село Бродівське у Рівненській області на дві частини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Жителі чотирьох десятків будинків скаржаться на те, через повну відсутність дороги в разі біди до них не доїде ні швидка, ні пожежна.

У бездоріжжі місцеві жителі звинувачують агрокомпанію, стверджуючи, що важка техніка пошкодила меліоративний канал, і вода залила щебеневу дорогу, перетворивши її на суцільне болото.

Через бездоріжжя мешканці 40 будинків виявилися фактично відрізані від свого села. Однак представники агрофірми стверджують, що в бездоріжжі винні бобри, які перерили рів і через це вода розмила дорогу.

Щоб залагодити конфлікт аграрії обіцяють місцевому населенню відремонтувати дорогу, однак ремонт відбудеться не раніше ніж через 2 тижні, після збирання врожаю.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...