Про море можна забути: В окупованому Криму поскаржилися на новий сумнівний "подарунок" Путіна (фото)

Жителям Севастополя залишили тільки вузькі проходи до моря, які в будь-який момент можуть стати чиєюсь приватною власністю.

У Севастополі жителям закрили вихід до моря. Фото: Примечания.

Найнаселеніший мікрорайон Севастополя "Омега-2" в анексованому Криму повністю відрізали від моря, захистивши смугою для "забезпечення оборони і безпеки". Про це йдеться в матеріалі "Примечаний", передають Патріоти України.

Зазначену ділянку, на якій незабаром повинні з'явитися нові паркани, помітили на кадастровій карті берега бухти Камишова. Жителям залишили тільки вузькі проходи до моря, які в будь-який момент можуть стати чиєюсь приватною власністю.

Крім того, швидко втрачається для громадського доступу і берег моря на протилежному боці мікрорайону, на так званій "дикої Омезі". У лютому 2016 року 2,5 гектара в цьому місці були зареєстровані під малоповерхову (до чотирьох поверхів) забудову. Зведення нових парканів на цьому місці вже почалося.


А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...