Про неї були згадки у Біблії: Археологи знайшли руїни давно загубленої "церкви апостолів" (фото)

Археологи в Ізраїлі, які проводили розкопки в біблійній Віфсаїді, знайшли легендарну, давно загублену церкву Апостолів, побудовану на фундаменті будинку апостолів Петра і Андрія. Про це повідомляє DAILY MAIL, передають Патріоти України.

Археологи виявили підлогу в мозаїці з давньогрецькими написами, їй вже 1500 років. Збережений фрагмент напису перекладається, як "В роки... .., нашого пана, його святості, нашого єпископа". Подібне відкриття доводить існування церкви з Біблії, а через те, що ця церква була побудована на фундаменті будинку Петра і Андрія, то знайшли також місце, де вони жили.

Церкву виявили поруч із залишками поселення римської епохи, саме там, де і описував місце розташування Віфсаїди римський історик першого століття нашої ери Флавій Йосип. Місцезнаходження також відповідає опису святого Віллібальда.

У 749 році церква Апостолів була зруйнована землетрусом. Апостол Ісуса - Петро був першим після нього лідером ранньої християнської церкви. Його молодший брат - Андрій, зустрів Ісуса одночасно з Петром. Ісус сказав їм, що вони стануть "ловцями людей". Після чого Андрія розіп'яли на хресті Х-подібної форми в Патрах, в Греції, де він проповідував християнство.


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно