Про нього багато хто мріє: Названо найпопулярніше місце для усамітненого відпочинку у 2021 році

За версією онлайн-сервісу для подорожей Skyscanner, найбільш відповідним місцем у світі для усамітненої відпустки є австралійський архіпелаг Хаутман-Аброльос. Він розташований в Індійському океані біля західного узбережжя Австралії, передають Патріоти України.

Відомо, що він складається з 122 островів, і тільки 93 із них мали офіційні назви у 1996 році. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Так, у цьому місці немає оренди вілл, а також на території заборонено кемпінг. Щоб дістатися до архіпелагу, необхідно придбати екскурсію на літаку або катері.

У реєстрі природоохоронних цінностей Хаутман-Аброльоса згадується багато острівців з неофіційними назвами: 16 у групі Валлабі, 26 у Східній групі і 15 у групі Пелсаерт, а також підгрупи островів Джексон (7 острівців без індивідуальних назв) і Коралові плями (13 острівців). Це становить 173 відомих острова, острівців і надводних скель із землею в Хаутман-Аброльосі.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...