"Про підтримку з повітря забули": У російських окупантів катастрофа під Києвом, вони зрозуміли, що їм кінець (аудіо)

Російські окупаційні сили в Україні скаржаться на гостру нестачу палива, води і продовольства. Про це йдеться в радіоперехопленнях, опублікованих New York Times, передають Патріоти України.

Невтішну картину для військових РФ в районі Макарова Київської області описали журналісти. Зокрема, повідомлення будується на аналізі десятків радіопередач з поля бою. При цьому через збої зв'язку затримуються термінові запити на підтримку армії РФ з повітря.

Зокрема, через 30 хвилин після того, як російський підрозділ звернувся за допомогою, є запис: "Про підтримку бл*ть, з повітря забули бл*ть, забули!".

Звернемо увагу, що багатьом російським частинам також не вистачає критично важливих запасів: "Мені необхідна гостро дозаправка, вода, продукти..."; "Потрібна терміново заправка, терміново заправка, техніка стає на дорозі, прохання заправки".

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...