Про що випивали із Зеленським у Грузії: Актори зі "Сватів" розповіли про закінчення зйомок

Актори та знімальна група серіалу «Свати» їдуть з Грузії, де провели кілька тижнів зйомок. Актори розповіли, що зйомки серіалу закінчені, і вони більше не зустрінуться на одному знімальному майданчику, повідомляють Патріоти України.

Виконавець однієї з головних ролей Федір Добронравов підкреслив, що все колись закінчується. Наразі він ще не повернувся в Росію з Грузії, і буде вдома 22 липня. «Правда, потім знову полечу. Що стосується виходу на екрани нового сезону, то я не люблю про це говорити. Нехай за мене говорить мій герой», - зазначив артист. Його партнерка по серіалу Анна Кошмал розповіла, що зйомки в сьомому сезоні серіалу стали для неї найприємнішими моментами в житті, але все коли-небудь підходить до логічного кінця.
Також творці серіалу опублікували відеоролик, зроблений під час закінчення зйомок. У відео видно, як актори дійсно засмучені тим, що більше не зможуть зустрітися на знімальному майданчику. Виконавиця однієї з головних ролей Тетяна Кравченко навіть розплакалася, оскільки усвідомила, що робота над серіалом завершилася. Про те, що йдуть зйомки останніх епізодів, раніше повідомив режисер серіалу Андрій Яковлєв.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...