Про "Студента" вже "подбали": Стало відомо про новий удар "третьої сили" на Донбасі (фото)

Невідомі добродії "подбали" про пару найманців, зустрівши їх ввечері у темряві.

Із "Студентом" майже розібралися. Фото: соцмережі.

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі важко поранили терориста "ДНР" з позивним "Студент". Про це розповів офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Днями в окупованій Макіївці невідомі "партизани" "за300тили" представника війська о*ків на позивний "Студент". Зараз перебуває у важкому стані в реанімації", – уточнив він. Офіцер надав скріншот з соціальних мереж, де йдеться, що в Макіївці "одну людину зарізали, іншу підрізали" біля підземного переходу, де "було залито кров'ю".

Пораненим терористом виявився місцевий житель Олександр Бороденко 1987 року народження, особу якого внесено в базу "Миротворця". Зазначено, що він служить у підрозділі "Хрест", 1 рота, 2 взвод. Є рядовим стрільцем.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...