Про симптоми нікому не говорила: У Миколаєві медсестра померла від COVID-19 (фото)

У Миколаївському обласному центрі лікування інфекційних захворювань 28 липня померла медсестра, у якої було діагностовано коронавірус. Перші ознаки інфекції у неї з'явилися ще 17 липня. Однак, повідомляють "Новсти-N", жінка лікувалася самостійно й продовжувала ходити на роботу – в міську лікарню №4, передають Патріоти України.

Зазначається, що медсестра не повідомила про свої симптоми й просто почала приймати жарознижувальні препарати, щоб збити температуру. І тільки 21 липня, коли вже відчула себе зовсім погано, вона звернулася лише 21 липня.

Жінку госпіталізували до Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань і після проведення досліджень підтвердили наявність у неї коронавірусної інфекції.

"Уже на момент надходження до лікарні стан пацієнтки розцінювалося як важкий – вона страждала на цукровий діабет, який, як встановлено, значно посилює тяжкість перебігу коронавірусу. Незважаючи на всі зусилля лікарів, жінка померла", – йдеться в повідомленні.

Видання підкреслює, що всіх працівників 4-ї міської лікарні Миколаєва, які безпосередньо контактували з медсестрою, було відправлено на обсервацію, у них взяли аналізи на COVID-19.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...