Про тепло можете забути: Україну накриє серйозне похолодання, вдарять заморозки до мінус 4

23 квітня в Україні очікується помітне похолодання. Температура повітря в західних і північних областях різко знизиться, там очікують від 7 до 12 градусів тепла. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України.

За прогнозом синоптика, Схід, Південь і більшість областей Центру (крім Вінницької) залишаться в зоні теплої погоди - там обіцяють до 18 градусів.

Вона зазначила, що Україну накриє атмосферний фронт, який принесе дощі і подекуди грози. До Сходу і південного сходу України фронт не встигне дійти, тому там 23 квітня без істотних опадів.

У Києві 23 квітня очікується відчутне похолодання, до 7-10 градусів, також прогнозується поривчастий вітер і дощ. "Надалі похолодання приверне з собою заморозки, які охоплять більшість областей. Вони обіцяють бути не тільки на грунті, а й у повітрі. Від нуля до 2-4 градусів. Це заморожене неподобство триватиме в Україні по ночах до вівторка. А вже потім тепло відновиться нарешті", - написала вона.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...