Про війну воліє мовчати: Колишня киянка та "королева" шансону співає дифірамби Путіну (відео)

Королева російського шансону Любов Успенська народилася в той же день, коли Росія напала на Україну. На своє 68-річчя 24 лютого співачка в жаху скасувала свято, адже з Україною, а саме з Києвом, її багато що пов'язує. Як йдеться в сюжеті проекту FreeДом, при цьому багато років Любов співає дифірамби Володимиру Путіну, передають Патріоти України.

Любов Успенська - справжня королева російського шансону, хоча вона досі не має звання ні народної, ні заслуженої, але її пісню про кабріолет знають напам'ять вже кілька поколінь. А прайс за її півгодинний виступ з 2 тисяч рублів зріс до 3 мільйонів.

Майбутня суперзірка вчилася так блискуче співати в київському музичному училищі імені Глієра. Адже співачка народилася і жила в українській столиці на околиці міста. У 80-х артистка назавжди поїхала з Києва, правда, Київ не виїхав з її серця. Любов стала частим гостем в українській столиці.

Але Україна для співачки - Батьківщина, а Росія - дім. Мабуть тому, коли Путін напав на Донбас й анексував Крим, співачка не зронила ні слова. Тільки зізнавалася в любові до російського президента. При цьому Успенська регулярно їздила виступати з концертами в Крим і в Київ одночасно, а в 2019 Любов навіть записала пісню українською мовою.

Концерти відомої киянки збирали тисячі людей. За рік до повномасштабної війни Люба їздила з турне містами України. "Киянка ні слова не говорить про вбивства українців і досі зізнається в любові до Володимира Путіна", - зазначають журналісти FreeДом.

Як йдеться в сюжеті, санкції через війну по суті навіть на руку артистці, адже тепер вона заробляє ще більше. Правда, дорога додому тепер для Успенської закрита.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...