Про вину та смертний вирок: Михайло Єфремов виступив з останнім словом перед вердиктом

У своїй промові Єфремов одночасно поставив під сумнів ряд доказів звинувачення і заявив, що відчуває відразу до представників потерпілих.

3 вересня в Пресненському суді Москви відбулося останнє судове слухання у справі про смертельну ДТП з Михайлом Єфремовим. Суддя дав акторові останнє слово, перед тим як буде винесено вирок. Михайло Єфремов заявив в своєму останньому слові, що кається і вважає себе винним. Про це повідомляє ТАСС, передають Патріоти України.

У своїй промові Єфремов одночасно поставив під сумнів ряд доказів звинувачення і заявив, що відчуває відразу до представників потерпілих, які перетворили судове засідання на шоу. "Я співчуваю загиблому, його рідним, але відчуваю огиду до тих адвокатів потерпілих, які зробили з суду шоу, цирк, як тут всі вже говорять", - заявив артист. Вирок Михайлу Єфремову буде оголошено 8 вересня. Також актор підкреслив, що якщо його відправлять у колонію на 11 років, то для нього це стане смертним вироком.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...