"Проблема, яка всіх за*бала": Футболістка збірної Росії відверто висловилася про Путіна

Футболістка "Еспаньола" та збірної Росії Надія Карпова різко відреагувала на виступ президента Росії Володимира Путіна. Під час мітингу-концерту на Червоній площі на честь анексії українських територій ватажок Кремля пограв із публікою, змусивши її кричати "ура", нагадують Патріоти України.

27-річна спортсменка поцікавилася у підписників, чи можуть вони без кринжа дивитися "на цю дичину". Також Карпова дала пораду своїм російським шанувальникам призовного віку.

"Пацани, якщо не хочете удобрювати землю, не ходіть у військкомати. Це не просто "Призовуть - піду". Вас відправлять на злочин. В Україні такі ж люди, як ми. І ви поїдете їх вбивати?" – написала футболістка в Instagram.

Також Карпова додала, що в Росії немає жодних проблем, крім "цього старого чорта, який за*бав".

Пізніше Карпова додала скрини з повідомлень, які їй надіслали користувачі.


9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...