Проблема із тарифами "вирішена": У Росії акцію протесту розігнали за допомогою гранати (відео)

У суботу, 3 квітня, в російському місті Саратові протест мешканців багатоквартирних будинків проти високих тарифів на обслуговування житла невідомий на Toyota Land Cruiser розігнав за допомогою світло-шумової гранати. Про це повідомили в Telegram-каналі Mash, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

У підписі до знятих кадрів сказано, що активісти вийшли на протест до офісу управляючої кампанії «Червона», якою керує місцевий депутат від комуністичної партії. Мешканці висловлювали невдоволення зростанням тарифів і погіршенням обслуговування будинків.

Несподівано на місці проведення акції з’явився автомобіль Тойота, який зробив загрозливий маневр в сторону протестувальників і різко зупинився. Після короткої перепалки з присутніми невідомий чоловік в автомобілі кинув в їхній бік гранату, яка виявилася страйкбольним пристроєм. Від вибуху спрацювали припарковані поруч машини, а жителі розбіглися. За цим фактом поліція і прокуратура проводять розслідування.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...