"Продаються гідність і свобода Європи. Недорого": Активісти закидали "кривавими рублями" посольства країн, які голосували за повернення РФ до ПАРЄ (фото)

Учасники акції несли плакати і скандували: «Ні реваншу!», «Ні Росії в ПАРЄ!».

У вівторок, 25 червня, у Києві пройшла серія пікетів біля посольств країн, які голосували за повернення Росії в ПАРЄ. На акції вийшли десятки молодих людей, передають Патріоти України.

Першою точкою маршруту активістів стало диппредставництво Австрії. Потім протестувальники пройшли до посольств Німеччини, Вірменії, Норвегії, Італії, Словаччини, Франції, Фінляндії, Нідерландів та Офісу Ради Європи.

Учасники акції несли плакати і скандували: «Ні реваншу!», «Ні Росії в ПАРЄ!». Крім того, активісти закидали території посольств російськими рублями з червоними плямами.



Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...