Продалися за їжу, причому охоче: Двоє росіян змінили імена, аби безкоштовно їсти суші (відео)

Двоє жителів Москви змінили імена на Танук Тануков та отримали право безкоштовно їсти роли все життя. Про це повідомляє «Мослента».

Бренд японських ресторанів «Танукі» влітку проводив незвичну акцію. Власники закладу стверджували, що готові надати довічне безкоштовне обслуговування для того, хто наважиться офіційно змінити ім'я, прізвище та по батькові на Тануков Танук Танукович або Танукова Танукі Тануковна. Про це офіційно повідомили у компанії, передають Патріоти України.

Акція відбувалась на честь Міжнародного дня суші, що відзначається 18 червня, і тривала до 10 липня. У компанії зазначили, що хотіли на честь свята влаштувати незвичайну акцію та порадувати клієнтів. «Нам дуже цікаво подивитися, скільки знайдеться відданих фанатів суші, хто буде готовий поміняти своє ім'я», – розповіла директор з маркетингу СМО TanukiFamily Катерина Рижова.

Двоє мешканців столиці країни-агресора скористались можливістю їсти японську іжу безкоштовно, та сказали, що скорочено їх тепер називатимуть Тану чи Танечка.

Так, на Telegram-каналі «Мослента» з'явилось відео, у якому вони пояснюють, чому вирішили змінити імена. «Побачив акцію, і подумав чому б ні. Адже і так ходжу в «Танукі». Тепер ходитиму частіше», – заявив у відео один із чоловіків. «Я просто побачив можливість щось отримувати безкоштовно, і нічого не віддавати за це. Все я зразу вирішив», – сказав інший мешканець Москви.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...