Продав майже все пальне: На Одещині затримали командира частини ППО (фото)

Командир взводу однієї з військових частин протиповітряної оборони Одеської області підозрюється у продажі палива свого підрозділу. Про це інформує пресслужба ДБР, передають Патріоти України.

За даними слідства, підозрюваний офіцер продав понад 20 тонн стратегічного палива під час російського повномасштабного вторгнення. ДБР стверджує, що командир взводу відповідав за отримання та видачу дизельного пального, яке використовували для потреб підрозділу ППО. Заради власної наживи, як зазначають правоохоронці, підозрюваний продав понад 20 тонн пального з 30 тонн, виділених військовим. Своїими діями офіцер завдав державі збитків на суму понад 1,4 млн гривень.

"Після початку кримінального провадження чоловік відшкодував усю суму в повному обсязі. Наразі командиру взводу повідомлено про підозру у недбалому ставленні до військової служби (ч. 4 ст. 425 КК України)", - додали у ДБР.

Якщо суд доведе провину підозрюваного топофіцера - йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...