Продюсер Андрія Данилка розповів про смерть матері артиста

Нещодавно стало відомо, що у популярного українського шоумена та співака Андрія Данилка померла мама. Сам артист не афішував сумну новину, а тим більше не говорив, що стало причиною смерті близької людини. Втім, про це "Зірковому шляху" розповів продюсер Вєрки Сердючки – Юрій Нікітін, передають Патріоти України.

"Наскільки я пам'ятаю, там щось пов'язане із серцем. Він, звичайно ж, переживав, але сьогодні він уже перебуває в хорошому стані, і, як мені здається, у чудовому самопочутті", - відповів продюсер.

До слова, жінки не стало 2020 року. Так, вона жила у Полтавській області. Коли жінка почала хворіти, артист купив їй квартиру у Полтаві.

Зауважимо, Андрій Данилко — син Світлани Волкової від другого шлюбу, із шофером Михайлом Данилком. Він помер у 45 років.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...