Продюсер Кондратюк опублікував своє фото з лікарні і звернувся до антивакцинаторів

Відомий продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк звернувся на своїй сторінці у Facebook до українців, які виступають проти щеплень від Covid-19, передають Патріоти України.

Він пригрозив банити і видаляти всіх антивакцинаторів із друзів та додав до допису дві світлини – свій знімок із ковідного відділення лікарні у березні та вакцини, якою імунізувався у липні.

«Мої фейсбучні друзі! Знову про наболіле. Якщо ви користуєтесь смартфоном, мобільним зв'язком і комп'ютером, а не пишете на бересті/пергаменті; їздите на авто (автобусах, літаках, etc.), а не на бричках/підводах; користуєтесь туалетним папером, а не підтираєтесь лопухами; ваші діти щодня зранку ходять в школу, а не в ліс по гриби та ягоди; живете в будинках, а не в мазанках/землянках; іншими словами – якщо ви живете у 21-му столітті, то у мене запитання: чому дехто з вас постить маячню про шкідливість вакцинації від ковід-19?», – написав Кондратюк.

Телеведучий також закликав не зволікати та робити щеплення від коронавірусу. «Хочете, щоб вас і ваших дітей лікарі не витягували з того світу після зараження коронавірусом – вакцинуйтесь! Не хочете вакцинуватись – обов'язково в кінці коменту напишіть: «хочу швидше покинути цей світ, тому я – антивакцинатор/ка». Визначайтесь, бо може бути пізно… Розум переможе! Гарного дня!», – сказано у дописі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...