"Продолжение аферы команды Коломойского": Відомий волонтер несподівано потрапив у чорний список банку

Відомого волонтера Романа Доніка, який допомагає українській армії та доповідає новини з окупованого Донбасу, внесли до чорного списку банку Monobank. Про це повідомляє Роман Донік у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, для певної справи йому було необхідно оформити картку “Монобанку”. Для цього Роман завантажив усі свої особисті дані, серед яких фото, паспорт, ідентифікаційних код та мобільний телефон. З невідомих причин, у видачі картки було відмовлено. Волонтер запевняє, що не має проблем з боргами та кредитами.

“У чуваків тупо є чорний список небажаних клієнтів, складений чиїмись ручками. А ще мені цікаво, де тепер спливуть мої особисті дані, які по суті отримані шахрайським шляхом. Тепер мої дані нічим не захищені, я ж не клієнт банку”, - пише Роман Донік.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...