Продовження блискучої кар'єри: Екскапітан "гірників" Дарійо Срна отримав керівну посаду у "Шахтарі"

Дарійо Срна

Легенда "Шахтаря", Дарійо Срна, який рік тому повернувся в донецький клуб і увійшов до тренерського штабу Луїша Каштру, отримав нову посаду, зазначають Патріоти України.

Дарійо призначений директором з футболу ФК "Шахтар". Про це зокрема повідомляє офіційний сайт клубу.

В його обов'язки входить розвиток молодих гравців, адаптація легіонерів, інтеграція вихованців в першу команду, участь в обговоренні трансферів, відповідність гри від академії до першої команди.

"Звичайно, я повинен бути на кожному тренуванні, на кожній грі. Але багато в моїх обов'язках зміниться. У нашому контракті багато пунктів, але я завжди буду поважати клуб і виконувати всі завдання, які переді мною стоять. Зроблю все, щоб "Шахтар" став сильнішим", – прокоментував своє призначення Срна.

Кар'єра Срни у "Шахтарі"

За плечима Срни 15 сезонів у складі "Шахтаря", 536 матчів (рекорд клубу), 49 голів і 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 чемпіонських, 7 Кубків і 8 суперкубків України. Свій багатий футбольний досвід він може використовувати, допомагаючи молодим гравцям домагатися успіхів з клубом.

У минулому році Срна завершив ігрову кар'єру (останнім його клубом був "Кальярі") і увійшов до тренерського штабу Луїша Каштру в "Шахтарі". За підсумками сезону 2019/20 "гірники" стали чемпіонами України.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...