Продовжують гинути герої: Під Івано-Франківськом попрощалися екс-бійцем ЗСУ, який воював на Донбасі (фото)

У четвер, 16 січня, у Бурштині Івано-Франківської області місцеві жителі і соратники провели в останню путь учасника АТО Олександра Хлєбнікова. Про це написала прес-служба Бурштинської міської ради у себе на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За інформацією міськради, чоловік помер через гостру серцеву недостатність у вівторок, 14 січня. Йому було всього 42 роки.

Також зазначається, що захищати Батьківщину він пішов у 2015 році, тоді він вступив у лави Збройних Сил України. У 2019 році перейшов на контрактну службу в армії, оформивши відповідні документи. У мережі були опубліковані фото з прощання з ветераном. На них видно, що його проводжають десятки місцевих жителів та сослуживців з лав ЗСУ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...