Професіоналізм вражає: Показали навчання українських військових льотчиків (фото)

У Севастопольській бригаді тактичної авіації імені А. Покришкіна відбулася чергова льотна зміна, повідомляють Патріоти України.

"Кожна льотна зміна - це не лише удосконалення бойової майстерності пілотів, а й підвищення фахового рівня інженерно-технічного складу, групи керівництва польотів та підрозділів наземного забезпечення. Професіоналізм особового складу, який залучається до польотів вражає", - написало у Facebook Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

"Виконання завдань відбулося чітко за графіком. Наразі ж готуємося до наступної льотної зміни", – розповів командир бригади полковник Віктор Меретін.

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...