Професіонали з переховування: ТОП-7 світлин, де дуже важко знайти кота, який там є

Спільнота "There is no cat in this image" (На цьому фото немає кота) публікує світлини з котами, які назбирують тисячі вподобань користувачів. В чому їх особливість – читайте у матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Коти можуть "маскуватися", ховаючись під ліжком, шафою, ковдрою, деревом. Або ж "зливатися" з певним предметом чи фоном. Саме це і сподобалося користувачам.

Відомо, що мем під назвою "знайди кота" став популярним ще у 2014 році. Працював він так само: люди шукали хоча б якісь докази присутності тварини на фото.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...