Прогноз погоди на 19 лютого: Небо рятує Україну від російської навали рясними дощами і плюсовою температурою

Плани на вихідні може зруйнувати погода, якщо заздалегідь не поцікавитись прогнозом від синоптиків. В Укргідрометцентрі розповіли, яка погода встановиться у різних регіонах України у суботу та неділю, 19 та 20 лютого 2022 року, передають Патріоти України.

Прогноз погоди на суботу, 19 лютого

У суботу більшу частину території України накриє атмосферний фронт, який принесе із собою дощі. Суха та сонячна погода збережеться лише на Півдні, а також у Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

Стовпчики термометрів спрямуються вгору, вдень 19 лютого повітря прогріється до +11 градусів Цельсія в південному регіоні, в решті областей – до +9. Вітер південно-західний, 7-12 метрів на секунду.

Прогноз погоди на неділю, 20 лютого

У неділю погода порадує мешканців усіх областей України. Ясна та сонячна погода без істотних опадів протримається майже весь день, подекуди можлива мінлива хмарність. Повітря прогріється до +11 градусів Цельсія у південних областях, на Вінниччині вдень стовпчики термометрів покажуть +10 градусів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...