Прогнила підлога та стара сантехніка: У мережі показали, в яких жахливих умовах доводиться лікувати дітей у Харкові (відео)

Персонал уважний, дітей нормально лікують і годують, але самі умови у лікарні далекі від ідеальних.

Маленьким пацієнтам доводиться лікуватися в жахливих умовах. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео з 8-ї дитячої інфекційної клінічної лікарні в Харкові. Ролик про умови, в яких доводиться лікувати маленьких дітей на пр. Героїв Сталінграда, 160, опублікував ресурс «ХС Харків», передають Патріоти України.

Автор харківського відео показав убозтво в палатах, стару сантехніку, зламані крани і прогнилу підлогу в санвузлах, облізлу штукатурку і збитий кахель, тріснуту бетонну плиту на балконі, на який страшно вийти.

Під роликом коментатори пишуть, що, дійсно, з часів СРСР в лікарні нічого не змінилося. При цьому персонал уважний, дітей нормально лікують і годують, в лікарні по кілька разів на день роблять вологе прибирання. У поборах непомічені.

«Ну все терпимо. Главное, что уборка регулярная там и кормление неплохое. Лежала там сама в детстве и с ребенком тоже. Все так же, как и в 90е. Но для меня главное, что врачи там знают свое дело».

«Это ещё сносные условия. То вы ещё на Клочковской не были в детской. Там вообще прусаки по тебе лазят по ночам. И это в хирургии. Приходилось сидеть над ребёнком, чтоб в нос и уши не позалазили».

«Лежали там 2 раза. Да, ничего не поменялось в плане ремонта, но могу сказать точно, что врачи там хорошие, и отношение было хорошее и убирали как следует».

«Выписались неделю назад. Лежали в третьем отделении. Ремонт оставляет желать лучшего, но убирали три раза в день. Ребенка кормили три раза в день, и ему даже нравилось (хоть обычно приходится воевать). Отношение — прекрасное. И не попросили ни копейки!!!»

«Чтобы починить кран и вымыть унитаз президента менять не надо».

«Лежала там почти 20 лет назад ничего не изменилось».

«Хорошо бы параллельно показать в каких условиях лечатся наши „законотворці“!»

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...