Прогримів вибух: На Миколаївщині юнак і дівчина постраждали від боєприпасу, який знайшли й принесли додому

На Миколаївщині юнак і неповнолітня дівчина знайшли боєприпас і принесли його додому. Внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета молоді люди дістали поранення. Про це повідомила пресслужба ДСНС Миколаївщини, передають Патріоти України.

"14 квітня на Миколаївщині стався нещасний випадок — через детонацію вибухонебезпечного предмета постраждали дев'ятнадцятирічний хлопець та сімнадцятирічна дівчина. Подія сталась у с. Квітневе Первомайської територіальної громади Миколаївського району", - розповіли рятувальники.

"За попередньою інформацією, постраждалі знайшли боєприпас, принесли його додому та хотіли з ним щось зробити. В результаті фізичного впливу на вибухонебезпечний предмет той здетонував", - додали в ДСНС.

Зазначається, що хлопець і дівчина наразі перебувають у медичних закладах, лікарі борються за їхні життя. У ДСНС зауважили, що місцевість, де стався нещасний випадок, має високий рівень мінної небезпеки через тривале перебування в зоні ведення активних бойових дій.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...