Прогулянка була невдала: У Кирилівці катер з туристами почало відносити у відкрите море (фото)

У курортній Кирилівці катер з туристами зупинився на воді через несправність і його почало відносити у відкрите море. На борту перебувало 14 туристів, у тому числі й троє дітей. Деталі розповіли у пресслужбі Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України.

Близько 8 вечора до чергової частини поліції Мелітопольського районного управління поліції прийшло повідомлення про те, що на Утлюцькому Лимані застряг пасажирський катер "Ластівка".

Плавзасіб виявився на відстані 5 кілометрів від суші й не може самостійно повернутися через технічну проблему. На борту катера перебувало 14 відпочивальників з різних регіонів України, в тому числі троє дітей.

Поліція разом зі співробітниками ДСНС організували рятувальну операцію, оскільки був великий ризик того, що катер може віднести у відкрите море.

Туристи вирушили на екскурсію з Федотової коси ще о третій годині дня, але потім змушені були зупинитися через технічну несправність. Поки поломку усунули, погода сильно зіпсувалася і повернутися самостійно туристи вже не змогли. Їх початок відносити в море.

Поліцейські разом з рятувальниками на гідроциклах майже дві години буксирували катер у бік берега і змогли повернути туристів на бази відпочинку без пригод. На щастя, ніхто в результаті інциденту не постраждав.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...