"Проявили неймовірну мужність та незламність": Троє українських спортсменів повернулись з російського полону

Міністр молоді та спорту України Матвій Бідний повідомив, що серед бійців, звільнених 14 вересня з полону, є троє українських спортсменів. Про це чиновник написав на своїй сторінці у Фейсбук, передають Патріоти України.

«Серед звільнених Героїв, яких визволили з російського полону, є троє спортсменів: легкоатлет Владислав Оксеньчук, борець вільного стилю Ельдар Менумеров та боксер Олександр Царьов.

Ці хлопці проявили неймовірну мужність та незламність. У час найбільшого випробування вони змінили спортивні арени на справжній фронт, аби захистити Батьківщину. Тепер вони знову вдома, і це найбільша радість для кожного з нас. Пишаємося Вами!" — написав Бідний.

Відомо, що Владислав Оксенчук воював у складі полку Азов НГУ, де служив парамедиком. Оксенчук — майстер спорту України з легкої атлетики. Повідомляє Федерація легкої атлетики Волинської області.

Страшна цифра: У ВООЗ оцінили, скільки мільйонів українців можуть мати психічні розлади

понеділок, 16 вересень 2024, 6:00

В Україні близько 10 млн осіб мають ризик психічних розладів. Сюди належать як легкі, і важкі форми. Про це заявив директор Європейського регіонального бюро ВООЗ доктор Ганс Клюге на пресконференції, пише «Укрінформ», передають Патріоти України. «Одне ...

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...