Проїхав понад 10 тис. км, щоб померти в Україні: ЗСУ ліквідували на фронті окупанта з Магадана (фото)

Українські бійці продовжують нищити окупантів. Так, цього разу було ліквідовано загарбника Андрія Рудакса, який приїхав на війну з Магадана, що розташований за 10 тисяч км від кордону з Україною. Про це повідомили російські пропагандистські видання. Росіянин загинув у населеному пункті Курдюмівка у Донецькій області, передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день це щонайменше 77 смерть серед уродженців і жителів Магаданської області у "спецоперації". Це число вже більш ніж у сім разів перевищує втрати серед колимчан під час двох чеченських воєн. Тоді загинули десять людей", – пишуть у місцевих ЗМІ.

Примітно, що моніторинговий канал OSINT Georgia надав повну інформацію для цього загарбника. Як йдеться у джерелі Андрій Рудакс виріс у "творчій родині", мати його Галина Юріївна та тато Едуард Анатолійович – почесні працівники культури Магадана, педагоги та музиканти-виконавці на народних інструментах.

"Їх син Андрійко навчався на хореографічному відділенні Дитячої школи мистецтв складався в ансамблях "Скоморошина", "Колимські зірочки" та "Сяйво Півночі". Згодом працював у рідному Магадані за спеціальністю – навчав дітей мистецтву танцю", – пишуть у моніторинговому каналі.

У вересні 2022 року з оголошенням часткової мобілізації Рудакс "безстрашно пішов захищати багатостраждальний Донбас та його людей", "скакав" 13 травня 2023 року.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...