Пройшла у фінал Нацвідбору: Українка може стати представницею Швеції на "Євробаченні-2024"

18-річна українка Марія Сур із Запоріжжя, яка на початку повномасштабної війни в Україні переїхала до Швеції разом із мамою, може стати представницею цієї країни на пісенному конкурсі "Євробачення-2024". Вона пройшла у фінал шведського Нацвідбору. Про це написала дівчина у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Цікаво, що Марія вже вдруге бере участь у Нацвідборі у Швеції. Минулого року вона поступилася місцем співачці Loreen, яка і привезла перемогу своїй країні.

Нещодавно українка виступила з піснею "When I’m Gone" на конкурсі Melodifestivalen, який і визначає представника Швеції на Євробаченні. Тоді Сур отримала 94 бали з 96 можливих. Тепер у фіналі шведського Нацвідбору вона залишилася зі співаком Ліамом Какатіаном Томассеном.

Сама Марія прокоментувала свій успіх в Instagram так: "Ми зробили це! Я неймовірно вдячна за всю вашу підтримку і любов. "When I’m Gone" у фіналі".

До речі, ім'я переможця оголосять вже 9 березня.

Що відомо про Марію Сур

Марія Сур запам'яталася українським глядачам своїм вокальним талантом завдяки участі у шоу "Голос країни 12". Тоді вона була у команді співачки Наді Дорофєєвої, а потім перейшла до Олі Полякової.

Після переїзду до Швеції дівчина брала участь у благодійному концерті, завдяки якому змогли зібрати 8 мільйонів євро на допомогу Україні.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...