Пройшов Іловайський котел та Дебальцеве: Помер легендарний воїн "Азова" (фото)

Близько тижня Дмитро Волонтирець боровся за життя в лікарні.

У понеділок, 26 листопада в результаті інсульту помер боєць полку Азов Дмитро Волонтирець, псевдо "Волина". Про це повідомляє пресслужба полку, передають Патріоти України.

Близько тижня він боровся за життя в лікарні. Йому було 40 років. У військового залишилися дружина і син.

Дмитро Волонтирець служив за контрактом в миротворчих військах за кордоном, в Іраку. В Азові в складі батальйону Донбас пройшов Іловайський котел й Дебальцеве. Останні роки обіймав посаду начальника секції розвідки першого батальйону полку.

Окрім розвідки, Волина мав неабиякий хист до саперної справи – був одним із кращих саперів "Азову". У 2019-му, за успіхи під час несення служби на Світлодарській дузі, зокрема за виконання успішної операції з просування вперед, Дмитро був нагороджений почесною відзнакою "За звитягу та вірність", нагрудним знаком "За доблесну службу", а також орденом "За мужність" 3-го ступеня.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...