Пройшов комісію... військкоматівці відмовяли: Ще один відомий український співак готується вирушити на фронт

Співак POSITIFF ще на початку повномасштабного російського вторгнення пішов у місцеву тероборону. В інтерв'ю УНІАН він розповів, що стояв у черзі дуже довго, тому що казали, що йому краще займатися творчістю. Військові казали, що їм потрібна публічна допомога, щоб вгамувати паніку.

"Потім ми поїхали в Хмельницьку область робити заходи для дітей-переселенців. Вже там я пішов у місцевий військкомат і пройшов комісію. В мене є документ, що я стою на обліку", - сказав Олексій.

Він додав, що якщо його призвуть, то він обов'язково поїде на фронт та зі зброєю у руках захищатиме Україну.

"Я був на полігонах і вже більш-менш навчений збирати автомат і стріляти. Всім раджу все-таки пройти повну військову підготовку - зараз треба бути готовим до всього", - додав співак.

Варто зазначити, що Олексій Завгородній з початку великої війни займається волонтерством та виступає для дітей-переселенців. Також він дає благодійні концерти для військових.

Він каже, що наразі йому не потрібні великі зали, стадіони і тури. Він вважає, що ми маємо підтримувати українських військових та підіймати їхній бойовий дух.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...