"Пройшов курс ТССС і склав іспит": Відомий український співак вступив до лав ЗСУ і зізнався, ким служитиме на передовій

Екссоліст популярного у 2000-х українського гурту "Авіатор" Ігор Воєвуцький повідомив, що вступив до лав ЗСУ, передають Патріоти України.

Новиною виконавець поділився у своєму Facebook та опублікував фото, де він зображений у військовій формі. Артист поділився, що служитиме на фронті військовим-рятувальником. Зокрема, він вже пройшов курс надання допомоги пораненим в бойових умовах (ТССС) та склав іспит на відповідність фізичної форми.

"Пройшов курс ТССС і склав іспит на бійця-рятувальника! Це був один з найскладніших іспитів у моєму житті! Особливо фізично! Практику приймають у максимально фізичновиснаженого бійця і під постійним психологічним тиском! Загалом за цей день зробив близько 700 відтискань, не рахуючи присідань зі зброєю і постійних планок", - поділився артист.

Ігор Воєвуцький також звернувся до небайдужих із проханням допомогти йому зі збором. Співак говорить, що вже все необхідне для служби купив. Утім, у музиканта ще не має бронежилета, взуття та тактичних навушників.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...