Прохолоди чекати доведеться довго: Синоптики розповіли, яка погода буде на вихідних

Погода в Україні найближчими днями принесе невелику прохолоду тільки в кілька областей країни. На вихідних очікуються дощі та грози, але температура почне істотно опускатися тільки наступного тижня. Яка погода буде в Україні найближчими днями, розповіли в Українському гідрометцентрі, передають Патріоти України.

Погода 16 липня

У п'ятницю, 16 липня, дощі пройдуть у західних областях, місцями на сході, півночі та північному сході. Також невеликі опади очікуються в Києві. У центрі та на півдні, а також у більшості областей на сході буде сухо.

Температура повітря вночі коливатиметься від +19 до +22 градусів, вдень у більшості областей від +31 до +34 градусів, місцями до + 35 градусів.

Погода 17 липня

У суботу грози охоплять більшість областей на заході країни, також північ, північний захід, на сході - Харківську, Луганську та Донецьку області. Пройде гроза і в столиці. В інших регіонах буде сухо, можливе невелике посилення вітру.

Вночі в Україні очікується від +17 до +21 градуса, на півдні до + 23 градусів. Вдень від + 30 +33 градусів на заході, в центрі до +34 градусів, на Сході та півдні до + 35 градусів. У Києві очікується невелика гроза, посилення вітру. Вночі в столиці + 21 +23 градуси, вдень від +32 до + 34 градусів.

Погода 18 липня

У неділю, 18 липня, грози охоплять всі області на заході країни, захопить північ країни, північний схід і столицю. В інших регіонах буде сухо, опади не прогнозуються. Можливе посилення вітру.

Вночі в більшості областей трохи впаде температура повітря, до + 17 + 20 градусів. Вдень на заході очікується від +27 до +31 градуса, в інших регіонах від +31 до +34 градусів, місцями до + 35 градусів. У Києві очікується дощ з грозою, посилення вітру. Вночі в столиці + 21 +23 градуси, вдень від +32 до + 34 градусів.

Карта погоди в Україні на 18 липня

Коли спека почне спадати

Відчутну прохолоду частина України відчує тільки у вівторок, 20 липня. Синоптики прогнозують грози на півночі, в центрі, на Сході та в південних областях, на заході зачепить тільки Чернівці та Вінницю. Температура повітря почне знижуватися.

Вночі в західних областях від +15 до +17 градусів, вдень +23 +26 градусів, в центральній частині й на півночі вночі +17 +20 градусів, вдень від +25 до +28 градусів. А ось Схід і південь прохолоду поки не відчують, вночі +20 +24 градуси, вдень від +32 до +35 градусів.

У Києві 20 липня буде сухо, невелика хмарність. Вночі в столиці + 18 +20 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +26 до + 28 градусів.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...