Прокляте місце: Ганебний розгром окупантів у Чорнобаївці висміяли у "фільмі Netflix"

Спроби захопити Чорнобаївський аеродром під Херсоном для російських окупантів перетворилися на справжній "день бабака". ЗСУ знищили ворожі війська в цьому населеному пункті вже 12 разів поспіль, передають Патріоти України.

Фатальний розгром армії РФ українськими захисниками виглядає як готовий сценарій для гостросюжетного серіалу на Netflix. Поки західні режисери лише спостерігають за тим, що відбувається, інтернет-користувачі з України вже представили свою версію фільму "Чорнобаївка. Дорога до пекла".

Аматорський трейлер до жартівливого бойовика швидко поширився через мережу і став вірусним. Виробництво, як зазначається у відео, належить "Народному українському Нетфліксу".

У трейлер потрапили нарізки з сюжетів новин, документальних фільмів та відомих воєнних драм. Зокрема, можна зустріти кадри із кінострічки Федора Бондарчука "9 рота" за мотивами подій в афганській війні.

Чорнобаївку в кліпі іменують "проклятим місцем" і "аномальною зоною", в якій ті самі події повторюються знову й знову. А безрезультатні спроби окупантів захопити аеродром називають "нерівною боротьбою із власною тупістю".

Нагадаємо, по мережі прокотилися меми про Чорнобаївку, після того як ЗСУ вміло розбивали вороже військо кілька разів поспіль. Користувачі жартують, що генерали армії РФ дають своїм військовим запас палива лише до аеропорту Чорнобаївки.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...