Прокляття кремлівського упиря: Як склалася доля хлопчика, якого Путін поцілував у живіт

Юний росіянин Нікіта Конкін із міста Коломна, який "прославився" ще 2006 року тим, що його поцілував у живіт диктатор Володимир Путін, сьогодні готує студентів до війни. Схоже, він викладає у Військово-навчальному центрі при Рязанському радіотехнічному університеті, де раніше навчався сам.

Вирішивши дізнатися долю хлопця, якого кремлівський лідер зробив відомим своєю дивною поведінкою, проєкт "Можем объяснить" знайшов єдине його фото. Конкін також має сторінку у соцмережі, але вона закрита і без жодної світлини.

За даними ЗМІ, наразі Конкіну 23 роки, із підмосковної Коломни він перебрався до Рязані і їздить на автомобілі ВАЗ-2114. Батько хлопця працював у позавідомчій охороні, а мати – домогосподарка. В дитинстві батьки водили його на рок-фестивалі, що вплинуло на його смаки – на старій сторінці в ВК було зазначено, що Конкін слухає гурти "Арія", "Бі-2", "Король і Шут" та "Сектор Газа".

Медіа нагадало, що дивний випад Путіна до дитини трапився 2006 року, коли той зустрічався у Кремлі з туристами. Під час розмови з дитиною він несподівано підняв її майку та поцілував у живіт. Загалом, за підрахунками росЗМІ, за час свого президентства лідер Кремля поцілував щонайменше 29 дітей. Психологи пояснюють такі вчинки його психологією авторитарної особистості.

Готує студентів до війни: ЗМІ розповіли, як склалася доля хлопчика, якого Путін поцілував у живіт

Готує студентів до війни: ЗМІ розповіли, як склалася доля хлопчика, якого Путін поцілував у живіт

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...