Прокурор Олександр Лукашенко розповів про найкращий подарунок для наших захисників та захисниць

Найкращим привітанням зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та з Днем захисника та захисниць України буде нарощування волонтерської допомоги нашим захисникам на передовій. Таку думку висловив прокурор Олександр Лукашенко.

«Воїни Збройних Сил та територіальної оборони, Національної гвардії та Нацполіції, співробітники прокуратури, прикордонники та представники інших силових структур, а також добровольці. Ви надали приклад усім арміям світу, як треба захищати свою країну. Незламність і патріотизм, мотивація наших захисників вражає. Завжди пам'ятаємо і наших Героїв, які віддали життя за нашу свободу. Вічна їм пам'ять та слава», – сказав Олександр Лукашенко.

Він подякував українцям, які з лютого підтримують військових та постраждалих від війни цивільних.

«Найкращим подарункам нашим захисникам будуть додаткове спорядження, тепловізори, засоби зв'язку, теплі речі, буржуйки. За останні місяці волонтери привезли на передову підрозділам різних служб, підрозділів та бригад необхідні речі та спорядження, значно покращивши життя наших хлопців. Тепловізори, дрони, рації, машини та інше обладнання, на які збирали українці, допомогли зберегти життя українським захисникам та дозволили їм ефективніше йти вперед і знищувати ще більше рашистів», – зазначив Олександр Лукашенко, який разом із волонтерами також уже кілька місяців допомагає нашим військовим.

Він зазначив, що незважаючи на те, що на сьогоднішній день ситуація зі спорядженням та забезпеченням військових суттєво покращилася порівняно з весною, необхідність допомоги все одно не закрита на 100%.

«Військові, зокрема працівники прокуратури та правоохоронних органів, з якими спілкуємося і до яких регулярно їздимо не з порожніми руками, дуже вдячні за цю допомогу та підтримку. Хлопці відчувають підтримку та передають слова подяки», – каже Олександр Лукашенко, додаючи, що допомога не повинна зупинятися до нашої перемоги.

За його інформацією, зараз волонтерами закривається питання необхідності у спальниках, карематах, теплих берцях, генераторах та речах, необхідних для холодного періоду. Також необхідні засоби для боротьби з ворожими дронами.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...