"Прокидатись - і щоранку знову втрачати тебе": Дівчина загиблого пілота "Джуса" зворушила мережу постом

Дівчина загиблого українського пілота Андрія Пільщикова із позивним "Джус" Меланія Подоляк зворушила мережу новим дописом. Вона зізналася, що ще довго не зможе прийняти свою втрату, постійно живе спогадами, і тому час від часу вихлюпує емоції і біль, що переповнюють, на сторінках соцмереж. Текст, сповнений суму і надзвичайної жіночої сили, з'явився у Facebook Меланії, передають Патріоти України.

Дівчина зізналася, що намагається посміхатися і навіть жартувати, а також заспокоювати людей, які не знають, як з нею з нею поводитися. Але водночас вчиться довіряти іншим і дозволяти їм собі допомогти.

"Вчитись казати: "мені погано, чи можна приїхати до вас" і завжди отримувати згоду. Разом плакати в їхніх квартирах, машинах, на вулиці, обіймаючи їх, їхніх котів, собак, родичів і друзів", – написала Меланія.

Вона розповіла, що "Києва так мало", адже постійно доводиться ходити маршрутами, де гуляла з коханим, і де бувало якесь "вперше"."Мій маршрут на роботу: перша делікатна спроба взяти мене за руку, перший поцілунок, перше усвідомлення, що це серйозно. Ось дерево біля офісу, під яким нас вперше "засікли" мої співробітники; ось перехрестя, де я вперше побачу тебе вживу і подумаю: "о ні, ну для чого такий красивий, ти ж точно розібʼєш мені серце"", – зворушливо згадала Меланія, назвавши всі ці місця своєю "маленькою хресною дорогою".

Вона розповіла, що і далі говорить з Андрієм, сперечається, просить вибачення за старі звички, до яких тимчасово повернулась.

"Знати, що мої старі звички, які тимчасово повернулись, тебе б безмежно засмутили. Сперечатись з твоєю насупленою бровою на фото: "як ти такий мудрий, і як тобі це так сильно не подобається, то прийди сюди і зупини мене". Криво посміхатись до себе. Просити тебе мене не засуджувати. Вибачатись. Ридати, ридати, ридати", – написала дівчина.

Меланія продовжує "з кожної праски волати" про досягнення "Джуса", адже впевнена, що її Герой того вартий і зробив надзвичайно великий внесок у майбутню Перемогу України.

"Не могти вмістити в собі це все, і отак вряди-годи розбурхано викидати ці думки назовні. Прокидатись, і щоранку знову втрачати тебе", – із болем підсумувала дівчина.

Сеул вимагає у МОК гарантій що таке більше не повториться У Парижі а церемонії відкриття Олімпійських ігор Південну Корею представили як КНДР

субота, 27 липень 2024, 15:30

У Міжнародному олімпійському комітеті попросили вибачення. Під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор 26 липня у Парижі спортсменів із Південної Кореї оголосили представниками Корейської народно-демократичної республіки, тобто Північної Коре...

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...