"Прокинься, мамо, я голодний!": Як кіт кумедно розбудив господиню за допомогою "ранкового душу" (відео)

Кіт вирішив по особливому розбудити господиню. Відповідне відео методу чотирилапого – дівчина опублікувала у соціальних мережах, передають Патріоти України.

Згідно з роликом, чотирилапий зовсім не хотів спати, а активно поводився на поличці поруч з ліжком господині. Коли кіт вирішив перейти в інше місце, то зачепив горня з водою. Усе це полетіло на голову дівчині, влаштувавши їй ранковий незапланований душ.

Господиня миттєво прокинулася, а домашній улюбленець тим часом вмостився на тій же поличці. Він абсолютно спокійно дивився на розлючену дівчину, ніби не розумів, що сталося.

У соціальних мережах люди активно коментували відео:

  • "Ні, це точно не був нещасний випадок".
  • "Мені подобається, що він просто ліг після того. Вдавав, що це не його лап справа".
  • "Прокинься, мамо. Я голодний".

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...