Прокинувся через блювоту і втратив свідомість: Поліція Таїланду розповіла подробиці смерті українського посла

За попередніми даними поліція Таїланду не виявила ознак насильницької смерті посла України у Таїланді Андрія Бешти. Про це заявив представник поліції Таїланду Кіссан Пхатаначарун, повідомляють Патріоти України із посиланням на France 24.

"Попереднє розслідування не показало жодних ознак нападу на нього, жодних ознак нападу чи насильства", - сказав він.

Повідомляється, що Андрія Бешту знайшли мертвим близько 5:30 ранку 30 травня в його готельному номері на острові Ко-Ліпе. Син дипломата Остап розповів слідчим, що його батько почувася добре перед тим, як лягти спати 29 травня близько 23:00 за місцевим часом. Однак, за його словами, він прокинувся о 4:30 ранку через блювоту, а потім втратив свідомість.

Поліція припускає, що, можливо, смерть посла настала в результаті серцевої недостатності, проте остаточні причини смерті ще не встановлені. Також поліція Таїланду допитала свідків. Тіло Андрія Бешти передали в місцеву лікарню для проведення розтину, а потім перевезли в поліцейську лікарню Бангкока для подальшого розслідування його причини смерті.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...