Проломило череп: У Москві величезна бурулька "приземлилась" на голову генерала МНС Росії

У Москві величезна бурулька впала на голову директора Департаменту оперативного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій Росії Анатолія Єлізарова, передають Патріоти України.

"На Ініціативній вулиці 50-річний директор Департаменту оперативного управління МНС Росії Анатолій Єлізаров проходив під дахом будівлі. У цей момент йому на голову впала крижана брила", - пише Telegram-канал Mash.

Зазначається, що генерала госпіталізовано до московської лікарні, у нього діагностовано тяжкі травми голови. Зараз його доглядають лікарі. Подія сталася вдень 28 грудня. Момент пригоди потрапив на відео.

У Москві величезна бурулька 'приземлилась' на голову генерала МНС Росії
У Москві гігантська бурулька впала на голову генерала МНС Росії / Скріншот

Також відомо, що місцева прокуратура вже почала перевірку для встановлення осіб, які відповідальні за очищення нежитлової будівлі від снігу та криги.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...