Пролунали сім пострілів: У Києві стався кривавий напад на чоловіка

Стрілок приїхав на BMW та зник у невідомому напрямку.

В Дарниці районі Києва 11 листопада розстріляли чоловіка. В результаті нападу потерпілий отримав два проникаючі поранення в область грудей. Стрілянина сталася на вулиці Борова, 43, передають Патріоти України.

В даний момент потерпілий знаходиться в лікарні. Тим часом в поліції розкрили деякі деталі стрілянини. З'ясувалося, що до будинку потерпілого під'їхав автомобіль BMW, з якого вийшов чоловік і зробив близько семи пострілів. Після цього нападник поїхав в невідомому напрямку.

Сам потерпілий відмовився розповідати подробиці конфлікту. На місце прибули екіпажі патрульних, медиків і слідчо-оперативна група.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...