Промахнулись: У Польщі під час стрільб військові влучили у житловий будинок

Під час навчальних стрільб, що проводили цієї ночі польські і румунські військові підрозділи на полігоні Ожиш (північний схід Польщі), один із снарядів рикошетом випадково потрапив у житловий будинок. У результаті надзвичайної події ніхто не постраждав. Про це в мережі Х повідомило Головне командування ЗС Польщі, передають Патріоти України.

«Минулої ночі на стрільбищі Бемово Піске на полігоні Ожиш під час союзницьких стрільб за участю румунських військових рикошетом пошкоджено будівлю, розташовану поблизу стрільбища. Ніхто не постраждав. Справу розслідує військова жандармерія. Всі збитки будуть відшкодовані в найкоротші терміни», - повідомили у командуванні.

Читайте також: Тайвань зафіксував 41 бойовий літак Китаю навколо острова

Речниця 15-ї Гіжицької механізованої бригади Малгожата Місюкевич повідомила PAP, що у будинок рикошетом потрапив снаряд румунського військового підрозділу. За її словами, невідомо, чи на момент влучення снаряду в будинку хтось перебував. Вона підтвердила, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

У населеному пункті Бемово Піске дислокується бойова батальйонна група НАТО, до якої входять, крім 15-ї Гіжицької механізованої бригади ЗС Польщі, також військові підрозділи із США, Великої Британії, Румунії і Хорватії.

Промахнулись: У Польщі під час стрільб військові влучили у житловий будинок

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:58

Під час навчальних стрільб, що проводили цієї ночі польські і румунські військові підрозділи на полігоні Ожиш (північний схід Польщі), один із снарядів рикошетом випадково потрапив у житловий будинок. У результаті надзвичайної події ніхто не постраждав...

Вихід на пенсію з "нюансами": Як можна докупити стаж і скільки коштує один рік в Україні

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:24

Іноді українцям не вистачає необхідного страхового стажу для виходу на пенсію, і вони прагнуть його докупити. Про це повідомляє Урядовий портал, передають Патріоти України. Докупити стаж можуть усі громадяни України, які досягли 16-річного віку. Це ст...