Проміняти "хрущовку" на стиль життя відставного бізнесмена: Як український пенсіонер продав майно і поселився в морі, ставши яхтсменом (відео)

Його яхті “Лігалі” 46 років, її виготовили в Англії.

Черкаський пенсіонер продав хату й дві машини заради мрії. На всі гроші купив яхту і пройшов нею навколо Європи. У 83 роки Володимир Єрьоменко наважився на пригоди, передають Патріоти України з посиланням на #ШоТам.

“Нарахував 7 штормів під час подорожі. Це найкраща пригода в житті”, – Володимир Єрьоменко, яхтсмен.

Його яхті “Лігалі” 46 років, її виготовили в Англії. Звідти Володимир і вирушив морем до України. А в двомісячну мандрівку взяв тільки кількох друзів. Під його вітрилами є де спати і готувати їжу.

“Заходили в порт Португалії, потім Кадіс, Гібралтар і ще декілька островів”, – Володимир Єрьоменко.

А під час подорожі чоловік ще й написав морський роман. І вже планує нову мандрівку навколо світу. “Скільки б вам не було років, ніколи не пізно рости і здійснити свою мрію”, – Володимир Єрьоменко.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...