Промовистіше за будь-яку рекламу "Слуги народу": На "плюсах" Коломойського стартує черговий сезон "Сватів" за участю скандальних "кримнашистів"

Перша серія вийшла на екрани в понеділок, першого липня. Всього на 1+1 покажуть 16 епізодів.
На каналі Коломойського покажуть черговий сезон "Сватів". Фото: скріншот з відео.

На українському телеканалі 1+1 стартував показ шостого сезону скандального серіалу "Свати" виробництва студії "Квартал 95" (ТОВ "Кварталкіно"). У четвер, 4 липня на екрани вийде четверта серія "Сватів". Епізоди виходять щодня в ефірі телеканалу з понеділка по четвер о 20:45 за київським часом, передають Патріоти України.

Шостий сезон серіалу "Свати", крім ефірів телеканалу також доступний на офіційному сайті 1+1, а також на каналі в YouTube.

Про що буде четверта серія шостого сезону "Сватів"

Беркович з усією властивою йому шириною душі просить руки Ольги Миколаївни. Ковальова в роздумах. Буханкіни готуються до пологів. Скориставшись тим, що Лорика поклали в лікарню, Мітяй влаштовує собі відпустку... І зникає. А поки Лариса обриває телефон в пошуках чоловіка, вся важкість підготовки будинку Буханкіних до поповнення в родині лягає на плечі Будько.

Сюжет шостого сезону серіалу "Свати" побудований на подіях через 8 років після знайомства сімей Будько та Ковальових. За цей період в житті сватів багато що змінилося. Внучка Женя виросла і перестала бути готом – тепер її цікавлять хлопці. Але чомусь вони майже не звертають на Женю уваги, через що вона плаче в подушку ночами. Перша серія вийшла на екрани в понеділок, першого липня. Всього на 1+1 покажуть 16 епізодів.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...